Belajar Bagaimana Menjana 3 Hingga Ke 4 Angka Melalui Platform Forex Trading Walaupun Anda Zero

AMARAN KERAS! BAHAN PEMBELAJARAN ini tidak sesuai untuk semua orang. Hanya yang betul-betul dan serius mahu belajar dan menghasilkan pendapatan melalui Forex Trading sahaja yang boleh join. Sekiranya anda beranggapan platform Forex Trading adalah sebagai jalan pintas untuk menjadi kaya raya sekelip mata sila tinggalkan dan abaikan halaman ini serta merta!!

APA YANG BAKAL ANDA PELAJARI


Anda akan didedahkan dengan teknik yang simple tetapi profitable. Ya anda akan pelajarinya step by step nanti.

.
Anda akan didedahkan cara bagaimana memaksimumkan profit dengan risiko yang sangat minima. Selepas anda JOIN, anda akan terkejut beruk kerana dengan teknik yang simple sahaja mampu memaksimumkan profit dan mengatasi loss.

.
Anda akan didedahkan cara-cara memgenalpasti zon-zon support dan resistance yang simple tetapi powerful. Pada sesiapa yang masih pening dan tak faham-faham lagi tentang bagaimana untuk create SNR yang simple dan tak memeningkan, ianya ada diterangkan secara terperinci di dalam GROUP nanti.


Anda akan pelajari bagaimana cara menjana pendapatan secara konsisten dan sambilan tanpa perlu bersedekah kepada broker setiap bulan. Ya anda akan pelajarinya bila anda sudah join GROUP ini.


Anda akan didedahkan cara bagaimana mengenal pasti zon-zon untuk meletakkan entry, stop loss dan target profit. Ada sesetengah trader telah tahu untuk membuat jangkaan, tapi tak tahu kat mana nak entry, kat mana nak letak stop loss dan kat mana nak letak target profit. Anda akan pelajarinya apabila JOIN GROUP pembelajaran nanti.


Anda akan pelajari cara trade menggunakan Pending Order dengan konsep ‘set n forget’ . Pernah dengar istilah set and forget?..ya anda akan didedahkan bagaimana untuk mempraktikkan teknik set and forget ini.


Anda akan pelajari langkah demi langkah membuat jangkaan yang sangat simple. Jika sebelum ini anda masuk entry main terjah je, masuk entry main rasa-rasa, dan masuk entry ikut-ikut member, sifu, master dan macam-macam lagi, setelah JOIN GROUP PEMBELAJARAN ini anda boleh membuat jangkaan secara peribadi tanpa perlu bergantung dengan sesiapa.


Bagi yang ZERO dan TAK TAHU PAPE, anda akan pelajari ilmu trading dari A-Z. Ya anda akan pelajarinya nanti.


Anda akan didedahkan dengan teknik yang simple tetapi profitable. Ya anda akan pelajarinya step by step nanti.

.
Anda akan didedahkan cara bagaimana memaksimumkan profit dengan risiko yang sangat minima. Selepas anda JOIN, anda akan terkejut beruk kerana dengan teknik yang simple sahaja mampu memaksimumkan profit dan mengatasi loss.

.
Anda akan didedahkan cara-cara memgenalpasti zon-zon support dan resistance yang simple tetapi powerful. Pada sesiapa yang masih pening dan tak faham-faham lagi tentang bagaimana untuk create SNR yang simple dan tak memeningkan, ianya ada diterangkan secara terperinci di dalam GROUP nanti.


Anda akan pelajari bagaimana cara menjana pendapatan secara konsisten dan sambilan tanpa perlu bersedekah kepada broker setiap bulan. Ya anda akan pelajarinya bila anda sudah join GROUP ini.


Anda akan didedahkan cara bagaimana mengenal pasti zon-zon untuk meletakkan entry, stop loss dan target profit. Ada sesetengah trader telah tahu untuk membuat jangkaan, tapi tak tahu kat mana nak entry, kat mana nak letak stop loss dan kat mana nak letak target profit. Anda akan pelajarinya apabila JOIN GROUP pembelajaran nanti.


Anda akan pelajari cara trade menggunakan Pending Order dengan konsep ‘set n forget’ . Pernah dengar istilah set and forget?..ya anda akan didedahkan bagaimana untuk mempraktikkan teknik set and forget ini.


Anda akan pelajari langkah demi langkah membuat jangkaan yang sangat simple. Jika sebelum ini anda masuk entry main terjah je, masuk entry main rasa-rasa, dan masuk entry ikut-ikut member, sifu, master dan macam-macam lagi, setelah JOIN GROUP PEMBELAJARAN ini anda boleh membuat jangkaan secara peribadi tanpa perlu bergantung dengan sesiapa.


Bagi yang ZERO dan TAK TAHU PAPE, anda akan pelajari ilmu trading dari A-Z. Ya anda akan pelajarinya nanti.


Dan ada banyak lagi yang bakal anda pelajari Nak tahu apa lagi yang anda pelajari??…kenalah tonton sendiri ok…

Teknik forex yang bakal dikongsikan ini bukanlah teknik-teknik terbaru yang saya buat, Ianya adalah teknik yang ramai trader sudah tahu, tetapi tidak tahu cara yang betul menggunakannya dan tidak tahu bagaimana untuk mempraktikkannya

.

Ramai Forex trader (mahupun bakal trader), belum sedar bahawa untuk konsisten di dalam Forex Trading, kita tidak perlu belajar banyak teknik. Bila terlalu banyak teknik yang anda pelajari, anda akan pening dan tak tahu yang mana satu sesuai digunakan.

.

Untuk menjadi forex trader tidak semestinya menjadi kaya raya, apa yang penting adalah anda boleh menyara diri, anak dan keluarga. Anda mampu membayar ansuran rumah walaupun rumah itu bukan rumah banglo, anda mampu membayar ansuran kereta dan motor walaupun kereta itu bukan kereta mewah dan motor itu hanya motor lagenda, anda mampu keluar bersiar-siar dan membeli belah bersama seisi keluarga tanpa menghiraukan harga barang, minyak dan tol

.

Pelajarilah sesuatu teknik itu sehingga hadam dan praktikkan teknik itu sampai menjadi. Elakkan diri daripada belajar sekerat jalan. Try and adjust, try and adjust.. Dan, try and adjust. Belajar satu teknik, buat sampai jadi.

.

Siapa yang wajib TONTON VIDEO PEMBELAJARAN ini?

Terdapat 10 golongan yang wajib TONTON VIDEO PEMBELAJARAN ini

.

Golongan newbie yang baru berjinak-jinak di dalam arena Forex Trading.

.

Golongan Forex trader yang hampir-hampir berputus asa dengan Forex Trading.

.

Golongan Forex trader yang sudah bertahun-tahun trade, tetapi tidak pernah merasai ‘profit’

.

Forex trader yang tidak pernah withdraw profit walaupun sekecil 10 USD.

.

Forex trader yang mahu mempelajari cara dan teknik yang simple dan tidak memeningkan kepala.

.

Golongan Forex trader yang mahu menambah ilmu tetapi tidak mampu untuk membayar kelas yang harganya mencecah beribu-ribu ringgit.

.

Orang biasa yang mahu menambah pendapatan secara sambilan melalui Forex Trading.

.

Golongan Forex trader yang tidak mahu mengadap chart 24 jam sehari suntuk.

.

Golongan bakal trader yang kurang kemampuan, tetapi mempunyai keinginan yang tinggi untuk belajar

.

Orang yang mahu trade secara santai dan rileks serta tanpa merasa risau dan gusar.

.

Mereka yang nak belajar secara online kerana tidak ada masa join kelas-kelas secara offline


ISI KANDUNGAN BAHAN PEMBELAJARAN

.

PART 1 (BASIC)


Tonton di sini PERCUMA -> https://bit.ly/2W6WhBH

Tonton di sini PERCUMA -> https://bit.ly/2WxxdID

Tonton di sini PERCUMA -> https://bit.ly/2Id4a3R

Tonton di sini PERCUMA -> https://bit.ly/2P3tBt0

PART 2 (SEMI ADVANCE)













PART 3 (ADVANCE)









PART 4 (INTERMIADE)







.

Tuan, tak sabar rasanya mahu tonton kesemua video ini. Berapa harganya?

.

Harga sebenar isi kandungan video pembelajaran ini apabila dinilai..

RM600?

RM1,000?

RM2,000?

RM3,000?

.

Sebenarnya, ilmu yang bakal anda terima ini tidak ternilai harganya. Dengan pengalaman saya yang bertahun-tahun di dalam bidang Forex Trading, video pembelajaran ini sangat berharga dan bernilai untuk para Forex trader di luar sana!

.

Harga sebenar video pembelajaran ini adalah

HANYA RM599 SAHAJA!

.

Tapi bila fikirkan dengan keadaan ekonomi dan kos sara hidup yang tinggi, RM599 itu masih terlalu mahal bagi kebanyakan orang. Setelah saya pertimbangkan sekali lagi dan fikirkan sehabis-habisnya…saya letakkan harga mampu milik iaitu

HANYA 299.50

.

Tetapi tunggu dulu!..Oleh kerana saya masih baik hati

.

Saya ada tawaran istimewa buat anda!

.

Anda boleh belajar dan tonton semua video dengan harga

.

RM69 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM79 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM89 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM99 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM109 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM119 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM129 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM139 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

RM149 – MAAF KUOTA INI TELAH DIPENUHI

.

✔ HANYA RM158 SAHAJA!!


Saya tak akan paksa anda untuk membeli, kerana itu hak anda. Kejayaan anda terletak di atas USAHA ANDA SENDIRI. Saya sekadar membantu apa yang termampu. Anda boleh buat pilihan antara menghabiskan beribu-ribu ringgit ATAU buat pilihan samada nak beli atau pun tidak

.

Anda cuma ada 3 pilihan jika anda benar-benar ingin menjadi seorang Forex Trader atau paling tidak pun Partime Trader

PILIHAN 1

Anda baca artikel-artikel berkaitan forex trading dari dalam dan luar negara bermacam-macam teknik ada dan ianya PERCUMA SAHAJA, tetapi SANGAT MEMAKAN MASA, waktu dan tenaga atau

.

PILIHAN 2

Pergi personal coaching, join kelas-kelas seminar yang mencecah ribuan ringgit, beli indicator atau robot yang menelan KOS BERATUS RATUS hingga BERIBU-RIBU RINGGIT, atau..

.

PILIHAN 3

Pelajari dan tonton kesemua video pembelajaran ini dan anda dapat ilmu A-Z tentang Forex yang nilainya boleh mencecah ribuan ringgit. 

.

SENANG, CEPAT DAN MURAH!!

PS: Saya sangat-sangat berharap, apa yang disampaikan di dalam video ini sedikit-sebanyak membantu anda untuk menguatkan ilmu dalaman dan luaran sepanjang melibatkan diri dalam bidang Forex Trading

.

PENAFIAN

Penulis dan penerbit telah memberikan yang terbaik di dalam penghasilan panduan ini, demi memastikan anda mendapat ilmu trading yang simple dan digunapakai oleh professional trader. Namun begitu, tidak ada jaminan yang diperakukan bahawa maklumat yang terkandung di dalamnya tepat dan menyeluruh. Penulis dan penerbit tidak akan bertanggungjawab terhadap apa-apa risiko kehilangan, liabiliti, sama ada secara peribadi atau tidak, yang berlaku akibat penggunaan dan aplikasi kandungan di dalam panduan ini, secara langsung mahupun tidak langsung.

2 Replies to “Belajar Bagaimana Menjana 3 Hingga Ke 4 Angka Melalui Platform Forex Trading Walaupun Anda Zero”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *